Baklažánové pyramídy

  • počet porcií: 6
  • príprava: 25min
  • pečenie: 30 - 35min
Baklažánové pyramídy

Postup

Nakrájame si baklažán na centimetrové kružky, posolíme a necháme ich, aby pustili šťavu. Krúžky následne osušíme.

Medzitým si zmiešame všetky suroviny na plnku. Takto pripravenú plnku kôpkujeme na  baklažánové krúžky, ktoré sú rozložené na plechu s papierom na pečenie. Takto pripravené krúžky dáme piecť na 190 stupňov 30-35 minút. Po dopečení prekladáme  baklažán s čerstvou paradajkou do tvaru pyramídy. Podávame s čerstvým pečivom.

Suroviny:

  • 1 (2) ks baklažán
  • Paradajky
  • Mrkva
  • 250 g  tvarohu
  • Cottage cheese
  • Soľ
  • Čierne mleté korenie
  • 3-4 vajcia
  • Parenice alebo eidam

Dip:

  • 1 ks Mrkva
  • 250 g tvarohu
  • 200 g Cottage cheese
  • Soľ
  • Čierne mleté korenie
  • 3-4 vajcia
  • Parenice alebo eidam
decor

Zadajte svoj email a vychutnajte si čerstvé novinky a akcie!

Príhlasením na newsletter súhlasíte so spracovaním osobných údajov.