Baklažánové pyramídy
- počet porcií: 6
- príprava: 25min
- pečenie: 30 - 35min

Postup
Nakrájame si baklažán na centimetrové kružky, posolíme a necháme ich, aby pustili šťavu. Krúžky následne osušíme.
Medzitým si zmiešame všetky suroviny na plnku. Takto pripravenú plnku kôpkujeme na baklažánové krúžky, ktoré sú rozložené na plechu s papierom na pečenie. Takto pripravené krúžky dáme piecť na 190 stupňov 30-35 minút. Po dopečení prekladáme baklažán s čerstvou paradajkou do tvaru pyramídy. Podávame s čerstvým pečivom.
Suroviny:
- 1 (2) ks baklažán
- Paradajky
- Mrkva
- 250 g tvarohu
- Cottage cheese
- Soľ
- Čierne mleté korenie
- 3-4 vajcia
- Parenice alebo eidam
Dip:
- 1 ks Mrkva
- 250 g tvarohu
- 200 g Cottage cheese
- Soľ
- Čierne mleté korenie
- 3-4 vajcia
- Parenice alebo eidam
