Bylinkové maslo

  • počet porcií: 6-8
  • príprava: 15min
  • chladenie: 4hod
Bylinkové maslo

Postup

Zmäknuté maslo vyšľaháme so všetkými prísadami a dochutíme citrónovou šťavou. Celú zmes dáme na potravinársku fóliu a stočíme do valčeka. Dáme do chladničky stuhnúť.

Môžeme aj zamraziť , vydrží 3 mesiace.

Bylinky môžeme rôzne obmieňať – farebné korenie, čili, žerucha, pažítka

Používame na mäso, ryby, pečené zemiaky alebo zeleninu

Suroviny:

  • 250 g masla
  • 1,5 čl citrónovej kôry
  • Petržlenová vňať
  • Rozmarín
  • Tymián
  • 2čl citrónove šťavy
  • Soľ
  • Biele korenie
decor

Zadajte svoj email a vychutnajte si čerstvé novinky a akcie!

Príhlasením na newsletter súhlasíte so spracovaním osobných údajov.