Ružičkový kel na masle

  • počet porcií: 4
  • príprava: 30min
  • varenie: 20min
Ružičkový kel na masle

Postup

Očistíme si ružičkový kel a rozkrojíme na  polovicu. Mrkvu si nakrájame na kolieska . Na panvicu dáme maslo, osmažíme na kúsky nakrájanú slaninu, pridáme mrkvu a po cca 5minútach pridáme ružičkový kel. Sprudka osmažíme, osolíme a okoreníme.

Podávame s chlebom alebo opečenou bagetkou.

Kto má rad dresing môže si s ním preliať zmes.

Tip na dresing:

1 biely jogurt, cesnak, soľ a čierne mleté korenie. Všetko zmiešať.

Suroviny:

  • Kel
  • Mrkva
  • Slanina
  • Maslo
  • Soľ
  • Čierne mleté korenie
decor

Zadajte svoj email a vychutnajte si čerstvé novinky a akcie!

Príhlasením na newsletter súhlasíte so spracovaním osobných údajov.