Ponúknite sa
-
Farmárský jogurt z Horehronia biely 145 g
-
Polotučné mlieko 1 liter / 1,5 % Čerstvé
-
Jogurtové mlieko z Horehronia čučoriedkové 330 ml
-
Jogurtové mlieko z Horehronia čokoládové 330 ml
-
Farmárske nite neúdené cca 200 g
-
Tvaroh z Horehronia hrudkovaný 250 g
-
Farmárska parenica neúdená cca 230 g
-
Jogurtové mlieko z Horehronia jahodové 330 ml
Čo nové na farme?
-
Digitálna technológia do ŽV
Názov projektu: Digitálna technológia do ŽV Poľnohospodárske družstvo Ďumbier realizuje projekt spolufinancovaný Európskym poľnohospodárskym fondom pre rozvoj vidieka. Hlavným cieľom projektu je investovať a realizovať činnosti, ktoré pomôžu zvýšiť celkovú výkonnosť a udržateľnosť poľnohospodárskeho podniku…
-
Technologické vybavenie do mliekarne
Názov projektu: Technologické vybavenie do mliekarne Poľnohospodárske družstvo Ďumbier realizuje projekt spolufinancovaný Európskym poľnohospodárskym fondom pre rozvoj vidieka. Cieľom projektu je prispieť k ďalšiemu rozvoju konkurencieschopnosti spoločnosti, a zlepšeniu postavenia na trhu. Investícia prispeje k úsporám energetickej spotreby. Znížením energetickej náročnosti výroby sa zníži dopad výrobného procesu na životné prostredie,…
-
Tradičné aj netradičné chute v novom Horehronskom receptári
Už čoskoro aj vy budete môcť držať v rukách náš krásny nový Horehronský receptár!
Chutné recepty
-
Tvarohové pirohy
Suroviny na plnku zmiešame tak, aby sme dostali jemnú konzistenciu.Viac
-
Ryžový nákyp
Umytú ryžu uvaríme v mlieku a necháme vychladnúť. Maslo, cukor,…Viac
-
Tvarohové tyčinky
Vymiesime si cesto z múky, prášku do pečiva, soli a…Viac
-
Pikantné syrové koláčiky
Múku, soľ, zmäknuté maslo a 3 Pl vody spracujeme na…Viac
Videogaléria
Našu mliekareň je možné považovať za najmodernejšiu malú mliekareň na Slovensku. Je výnimočná najmä v tom, že pracuje len s čerstvým mliekom, ktoré necestuje po celom Slovensku, ako to býva zvykom pri iných výrobcoch. Mlieko sa spracuje priamo na mieste farmy ešte v ten istý deň. Máme tak 100 % kontrolu nad jeho špičkovou kvalitou, zdravotnou nezávadnosťou a samozrejme, horehronskou rýdzosťou. Na zdravie!